Inter prošao u Ligi Evrope, pa doveo moćno pojačanje iz Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 15:56

Inter prošao u Ligi Evrope, pa doveo moćno pojačanje iz Premijer lige

“Neroauzuri” u akciji.

Čileanski fudbaler Aleksis Sančez potpisao je trogodišnji ugovor sa milanskim Interom, saopštio je italijanski klub.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kako se navodi, Aleksis je raskinuo ugovor sa Mančester Junajtedom, koji je trajao do 2022. i kao slobodan igrač zvanično postao član Intera, gde je bio na pozajmici od avgusta prošle godine.

Aleksis se posle devet godine vraća na Apenine, gde je igrao za Udineze, pre nego što je prešao u Barselonu, a potom i Arsenal, pre nego što je u januaru 2018. prešao na "Old Traford".

Inter je u sredu izborio plasman u četvrtfinale Lige Evrope, pošto je savladao Hetafe sa 2:0.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri uživa na jahti sa atraktivnim društvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.