IMPRESIVNO - Ako ste se pitali zašto je Ronaldo najbolji, evo još jednog odgovora!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMPRESIVNO - Ako ste se pitali zašto je Ronaldo najbolji, evo još jednog odgovora!

Ronaldo je debitovao u prvom meču ovogodišnje Serije A, a dok svi očekuju njegov prvi gol, otkrivena je tajna sa Juventusovog treninga.

Najbolji igrač sveta, zvezda kakva je Kristijano Ronaldo oduševljava navijače širom sveta iz dana u dan.

Čak i sa 33 godine on svoju tradiciju sa treninga ne menja, ta tradicija se sastoji iz dve stavke.

Prva stavka je da Portugalac uvek dolazi prvi na trening, a druga je da uvek odlazi poslednji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treninga, to su metode koje se nisu promenile ni prelaskom u Juventus.

Ovo je svojevremeno potvrdio i Rajan Gigs, legenda Mančester junajteda. Mnogi su pokušavali da dođu što ranije na trening, kako bi stigli pre Kristijana, ali uvek bi zatekli njega kako uveliko šutira na gol.

Kako prenosi "Gazzeta dello Sport", Portugalac i dalje vežba tako što šutira u zid sa nekih 30 do 40 metara, koristeći kako levu, tako i desnu nogu.

Poznato je koliki je profesionalac Kristijano Ronaldo, ali ono na čemu mu ceo svet zavidi jeste želja da se dokaže i da bude još bolji, ako je to moguće, čak i sa 33 godine, impresivno!

Nije postigao gol u debitantskom meču protiv Kijeva, ali poznavajući Ronalda, nećemo dugo čekati za njegov prvenac u Seriji A.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.