Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 19:33

Haland: Nigde ne idem dok ne osvojim titulu sa Dortmundom

"Neću da uvek budemo drugi", kaže Norvežanin

Bio je Erling Haland tražen i zimus kada je došlo vreme da razduži opremu Salcburga, ali od tada su mu i ugled i cena drastično porasli.

Mladi norveški napadač privodi kraju prvu polusezonu u dresu Dortmunda, bila je impresivna i zbog toga ga pominju kao metu Real Madrida, Pari Sen Žermena i Mančester junajteda.

Od transfera, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ipak, ništa neće biti, jer Haland poručuje da sigurno ostaje do daljeg na Vestfalenu.

Živim u sadašnjem vremenu. Tek sam došao u Dortmund i ne razmišljam o odlasku ovog leta“, rekao je Erling za WAZ.

Nemci tvrde da će se 2022. godine aktivirati u Halandovom ugovoru otkupna klauzula na 70.000.000 evra i da će njegov agent Mino Rajola tada učiniti sve, a već sada priprema teren, da ga odvede u Juventus.

Dortmund je jedan od najvećih klubova na svetu, potpisao sam dugoročni ugovor i ne razmišljam toliko daleko o budućnosti. Ja sam taj koji odlučuje šta je najbolje za mene. Želim da prvo uradim nešto veliko sa Borusijom, da ne budemo uvek drugi, da osvojimo titulu u što kraćem roku. To je cilj za narednu sezonu, da budemo što efikasniji, a na meni, kao napadaču je da dam najveći mogući doprinos“, podvukao je Erling Haland.

Norvežanin je ove sezone, igrajući za Salcburg i Dortmund, skupio 39 nastupa i postigao 44 gola, uz 10 asistencija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.