Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 09:37

Gvardiola: Imamo sjajne igrače, ali nemamo oružje kakvo imaju Čelsi i Junajted

Pep Gvardiola je priznao da je neuspeh u pokušaju da se dovede Hari Kejn ovog leta ostavio njegovu ekipu bez podjednakog napadačkog potencijala onom koji imaju rivali Mančester Sitija u borbi za titulu.
Kejn je imao želju da pređe na Etihad, ali je previsoka cena i nespremnost Totenhema da o njoj dodatno pregovara učinila da kapiten engleske selekcije ostane u Londonu.

Nasuprot tome, Čelsi je doveo (vratio) Lukakua, dok je u Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Junajted stigao Kristijano Ronaldo.
Mančester Siti je relativno komforno osvojio titulu prošle godine, iako je Aguero, kao projektivani prvi centralni napadač, propustio većinu  utakmica zbog povrede. Siti je u prethodnom prelaznom roku doveo Džeka Griliša.
"Napadač je napadač – oni žive malo van mehura. Uz golmane, oni su nešto najbliže specijalizovanim igračima u jednom timu", rekao je Pep Gvardiola.
"Njih je, stoga, i najteže dovesti. Imali smo privilegiju da imamo Serhija tolike godine ovde, ali je, nažalost, prošle godine imao dosta problema sa povredama".
"Preživeli smo bez njega, takoreći, ali sa njim smo imali dodatni kvalitet. Imamo izvanredne fudbalere, ali nemamo baš to oružje, kakvo imaju Junajted, Čelsi ili Totenhem", istakao je Gvardiola.
On je istakao da, pošto nemaju igrača koji će postići 25 golova u sezoni, to moraju da urade kao tim.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gvardiola: Junajted, Čelsi i Totenhem imaju to oružje

Izvor: B92, 25.Sep.2021

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kaže da Mančester junajted, Čelsi i Totenhem imaju bolje napadače od njegove ekipe.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.