Grizman otklonio sve dileme: Bio bi prljav potez da sam sada otišao iz Atletika

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman otklonio sve dileme: Bio bi prljav potez da sam sada otišao iz Atletika

"Ovo je teško vreme za klub. Odlučio sam da ostanem", kaže Francuz

Delovalo je da je Antoan Grizman veoma blizu prelaska u Mančester Junajted, prema nekim informacijama se i dogovorio sa Đavolima, ali će morati da sačeka neku narednu priliku zbog odluke Suda za sportsku arbitražu iz Lozane.

Kaže, bilo bi nesportski da je otišao iz kluba.

"Ta odluka je donesena, Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne može da dovodi igrače. Savetovao sam se sa mojim saradnicima, odlučili smo da ostanem. Ovo je teško vreme za klub. Bio bi prljav potez da sam otišao", rekao je Grizman.

Šok u Atletiku: Otpali svi planovi, nema Lakazeta, nema pojačanja! Veto i na odlaske Grizmana, Ernandeza...

Do ovakve odluke došlo zato što je uprava Atletika zaobilazila propise koji se tiču dovođenja maloletnih fudbalera.

Grizman je trenutno sa reprezentacijom Francuske sa kojom je igrao prijateljski meč protiv Paragvaja i u tom meču (5:0) je bio i strelac.

Mančester će morati da sačeka na Grizmana...

Francuz je ove sezone postigao 16 golova na 36 mečeva u dresu Jorgandžija. Ostao je lojalan, ali čim Atletiku bude skinuta zabrana da dovodi igrače možemo očekivati da će otići iz Madrida.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.