Gotovo, kapiten napušta Old Traford!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, kapiten napušta "Old Traford"!

Marota u narednim danima potvrđuje još jedan "bagatela" posao.

Inter nastavlja da igra ubedljvo.

"Neroazuri" su se planirali u četvrtfinale kupa Italije posle ubedljive pobede nad Kaljarijem od 4:1, sada se Konteovi puleni spremaju za gostovanje Lećeu u nedelju. Vrlo moguće da će i pre samog meča tim pojačati Ešli Jang.

Spinacola će skoro izvesno putem "Đuzepe Meace", ali po Fabriciju Romanu taj posao ne sprečava angažovanje iskusnog igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajteda.

Tridesetčetvorogodišnjem igraču ističe ugovor kroz šest meseci, Inter će isplati 1.5 miliona evra "đavolima" za njegove usluge i tako dobrano pojačati svoju rotaciju pred nastavak trke za Skudetom, ali i eliminacionoj fazi u Ligi Evrope.

Ashley Young to Inter, here we go! Total agreement with Man United for €1,5M. Medicals on next days. 🇬🇧 #transfers #Inter #MUFC #ManUnited @DiMarzio

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 16, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter prodao napadača!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020

Marota unovčio "zaboravljenog" ofanzivca..."Neroazuri" su odradili odličan posao preko leta...Stigao je Romelu Lukaku, Belgijanac igra odlično u tandemu sa Martinezom. Videćemo da li će uskoro stići i Olivije Žiru kako bi upotpunio rotaciju, ali Konte nema brige oko napada na duži period...Gabrijel...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.