Inter prodao napadača!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter prodao napadača!

Marota unovčio "zaboravljenog" ofanzivca.

"Neroazuri" su odradili odličan posao preko leta.

Stigao je Romelu Lukaku, Belgijanac igra odlično u tandemu sa Martinezom. Videćemo da li će uskoro stići i Olivije Žiru kako bi upotpunio rotaciju, ali Konte nema brige oko napada na duži period.

Gabrijel Barbosa se vratio "Đuzepe Meacu" početkom godine, ali izgleda da će se brže bolje vratiti u svoj Brazil.

Prema pisanju brazilskog Globa, čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Flamenga su se dogovorili oko transfera svog prošlosezonskog heroja. Gabigol će koštati dvadeset miliona evra, što znači da će Žezus moći i dalje da računa na svog napadača.

Flamengo je finansijski jak, prodaje Pakete, Vinisijusa a i izvesni rastanak sa Reineirom su učinili Brazilce konkurentnim na tržištu. Za "Gabigola" se navodno interesovao Čelsi, ali će on nastaviti da gradi svoju karijeru u domovini.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.