Gotovo, Atletiko Madrid dobio najveće pojačanje ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Atletiko Madrid dobio najveće pojačanje ovog leta!

Objavljeno je i na zvaničnom sajtu Atletiko Madrida, dobili su verovatno najveće pojačanje ovog leta.

Nikolas Gaitan je novo pojačanje Atletiko Madrida.

On je trenutno na turniru Kopa Amerika sa reprezentacijom Argentine, a čim završi dužnosti u nacionalnom timu priključiće se Atletiko Madridu.

Prema informacijama koje imaju španski mediji, ovaj ofanzivni vezista je plaćen 25 miliona evra.

Gaitan je rođen u San Martinu pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 28 godina, dve sezone je kao seniorski igrač igrao za Boku odakle je otišao u Benfiku 2010. godine.

Prethodnih godinu dana je navodno bio na meti Mančester junajteda, ali taj transfer nikada nije bio realizovan.

Za tim iz Lisabona je odigrao 252 meča i postigao je 41 gol. Za reprezentaciju Argentine je igrao 15 puta, postigao je dva gola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolas Gaitan novi fudbaler Atletiko Madrida

Izvor: RTS, 16.Jun.2016

Fudbalski klub Atletiko Madrid saopštio je da će dosadašnji igrač Benfike Nikolas Gaitan od sledeće sezone nositi dres tog španskog kluba. . .Atletiko je naveo da je Gaitan trenutno sa selekcijom Argentine na Kopa Amerika...

Nastavak na RTS...

Novi kandidat za Zvezdin napad, na meti je i Argentinac! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 10:55

Da li je dete Boke Juniors pravo rešenje za napad Zvezde?..Kako prenosi Žurnal, novo ime na Zvezdinoj listi želja je Argentinac Pablo Muče, nekadašnji član Boke Juniors...Ovaj napadač rođen je 1987. godine, član je Palmeirasa, ali je igrao na pozajmici u Lanusu i gotovo sigurno neće ostati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.