Gigs heroj na svojoj 900. utakmici

Izvor: B92, 26.Feb.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigs heroj na svojoj 900. utakmici

Utakmicu između Noriča i Mančester junajteda u 25. kolu engleske Premijer lige obeležio je neverovatni Velšanin Rajan Gigs.

Junajted je pobedio Norič sa 2:1, a Rajan Gigs je postigao pobedonosni gol u svojoj 900. takmičarskoj utakmici u dresu Mančester junajteda.

Junajted je poveo golom Pola Skolsa koji se vratio iz "penzije" pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko nedelja. "Kanarinci" su izjednačili fenoimanlnim golom Grenta Holta koji je sa ivice šesnaesterca poluvolej udarcem savladao De Heu.

Gol Gigsa je bio njegov 163 u dresu Junajteda sa kojim je osvojio čak 33 trofeja. Gigs je 12 puta osvajao Premijer ligu, po četiri puta FA kup i Liga kup, a dva puta je bio i prvak Evrope.

U utakmici koja je obeležila 25. kolo Premijer ligi Arsenal je u londonskom derbiju sa ubedljivih 5:2 pobedio gradskog rivala Totenhem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.