Fudbaleri Njukasla pobedili Mančester junajted

Izvor: Beta, 02.Apr.2023, 20:17

Fudbaleri Njukasla pobedili Mančester junajted

Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 2:0, u utakmici 29. kola Premijer lige i preuzeli treće mesto na tabeli.Crno-beli su poveli u 65. minutu golom Džoa Vilkoka, a pobedu je obezbedio Kalum Vilson pogotkom u 88. minutu.Njukasl je ostvario treću uzastopnu pobedu, ukupno 13. u ligi, ima 50 bodova i na trećem mestu na tabeli preskočio je Junajted, koji takođe ima 50 bodova.Obe ekipe odigrale su po 27 utakmica.Arsenal je prvi na tabeli sa 72 boda iz 29 utakmica, a aktuelni šampion Mančester siti osvojio je 64 boda iz 28 utakmica.Ranije danas Vest Hem je na svom terenu u Londonu pobedio Sautempton sa 1:0 i pobegao iz zone ispadanja.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički pobedio Radnički za treće mesto na tabeli

Izvor: Beta, 02.Apr.2023

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras u Nišu Radnički sa 2:0, u utakmici 28. kola Super lige Srbije i preuzeli treće mesto na tabeli.Oba gola postigao je Marko Docić iz jedanaesteraca, prvi u 21. minutu, a drugi u četvrtom minutu nadoknade vremena.Čukarički je posle druge uzastopne pobede,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.