Čukarički pobedio Radnički za treće mesto na tabeli

Izvor: Beta, 02.Apr.2023, 20:57

Čukarički pobedio Radnički za treće mesto na tabeli

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras u Nišu Radnički sa 2:0, u utakmici 28. kola Super lige Srbije i preuzeli treće mesto na tabeli.Oba gola postigao je Marko Docić iz jedanaesteraca, prvi u 21. minutu, a drugi u četvrtom minutu nadoknade vremena.Čukarički je posle druge uzastopne pobede, ukupno 15. u ligi preuzeo treće mesto i ima 56 bodova, dva više od četvrtoplasiranog Partizana, koji je u prethodna dva kola vezao dva poraza.Ekipa iz Niša je pretrpela 16. poraz i zauzima 12. mesto na tabeli sa 26 bodova.U sledećem kolu Čukarički će u Ivanjici igrati protiv Javora, a Radnički u Kragujevcu protiv Radničkog 1923.Ranije danas TSC je u Surdulici pobedio Radnik sa 1:0 i učvrstio se na drugom mestu na tabeli.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički pobedio Radnički za treće mesto na tabeli

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2023

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras u Nišu Radnički sa 2:0, u utakmici 28. kola Super lige Srbije i preuzeli treće mesto na tabeli.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

KERKEZ NAKON ‘SRUŠENE TRADICIJE’ U NIŠU: ‘Deluje rutinski, ali mi smo se mnogo pripremali za ovu utakmicu!’

Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2023, 14:25

Izuzetno bitna pobeda za njih. Čukarički je srušio neugodno tradiciju, slavio je prvi put od 2003. godine protiv Radničkog u Nišu – 0:2, i na taj način popeo se na treće mesto na tabeli Super lige Srbije. U prvom poluvremenu sudija Minaković je dva puta opravdano pokazao na belu tačku, oba...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.