Fergi stalni predavač na Harvardu

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergi stalni predavač na Harvardu

Legendarni menadžer Mančester Junajteda ser Aleks Ferguson prihvatio je ponudu Harvarda da postane stalni predavač na tom univerzitetu.

Najuspešniji britanski menadžer u istoriji će se tako vratiti u Boston sledećeg meseca, kada će visokim rukovodiocima iz celog sveta držati predavanje, manje od godinu dana pošto je poslovnoj školi Harvarda dao uvid u tajne svoje menadžerske karijere.

72-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << škotski stručnjak, koji se povukao prošlog leta posle 26 godina vođenja Mančester Junajteda, započeće novi posao u sklopu novog programa „Zabava, mediji i sport kao posao“.

Presrećan sam što imam priliku i privilegiju da dam svoj doprinos tako prestižnom centru veština. Vreme koje sam proveo na Harvardu je bilo veoma stimulativno iskustvo i radujem se što ću razviti svoju vezu i aktivnosti sa studentima, svima na univerzitetu i prijateljima Harvarda“, rekao je Ferguson.

Pre dve godine, profesorka na poslovnoj školi Harvarda Anita Elbersi ispitala je Fergusonov menadžerski pristup da bi razvila studiju koju je nazvala: ’Ser Aleks Ferguson: Vođenje Mančester Junajteda’. Posle toga, ona i Ferguson su sarađivali na analizi njegovih metoda, a škotski stručnjak je takođe učestvovao u velikom broju njenih predavanja.

Radujemo se što će nam se ser Aleks Ferguson pridružiti Harvardu i podeliti svoje neverovatno vođenje i doprineti tome da učesnici naprave neku promenu u svetu“, istala je Elbersi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ferguson predavač na Univerzitetu Harvard

Izvor: Akter, 04.Apr.2014

Legendarni menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson prihvatio je ponudu da postane predavač na prestižnom američkom Univerzitetu Harvard, u državi Masačusets

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.