Falkao uskoro potpisuje višegodišnji ugovor

Izvor: Sportal.rs, 01.Jan.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao uskoro potpisuje višegodišnji ugovor

Radamel Falkao (28) bi tokom narednih nekoliko dana trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Mančester junajtedom. On je letos iz Monaka stigao na pozajmicu na “Old traford” za 10 miliona evra, a kako mediji spekulišu uskoro bi dogovor tri strane o tranferu trebalo da bude realizovan i ozvaničen, prenose englrski mediji.

Junajted je prilikom pozajmice Kolumbijca dobio opciju da ga kupi, ali za 50 miliona evra, a navodno je menadžer “đavola” Luj van Gal odobrio taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << potez, iako tokom minulih meseci nije bio preterano zadovoljan napretkom napadača posle povrede.

Čnini se da ga je Falkao tokom poslednjih nedelja ipak uverio da će opravdati svaki evro koji Monako za njega traži, pa se tokom narednih pet dana očekuje dalji razvoj situacije i potpis ugovora.

(Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Neizvesna sudbina: Junajted na kraju sezone odlučuje o ostanku Falkaoa

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 00:08

Da li će Radamel Falkao ostati član Mančester junajteda klub sa Old Traforda će odlučiti tek na kraju sezone...Kolumbijski napadač je postigao jedini gol za "crvene đavole" u remiju sa Stoukom (1:1) i polako hvata ritam posle povrede...Popularni "El Tigre" prošlog leta je stigao u Mančester...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.