Falkao najavio odlazak iz Mančestera: Moram da idem negde gde ću da igram! Zovu me svakog dana...

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao najavio odlazak iz Mančestera: Moram da idem negde gde ću da igram! Zovu me svakog dana...

„Van Gal odlučuje kao bilo koji drugi trener na svetu, nezavisno od toga da li sam mu na listi omiljenih igrača ili ne“, poručio je Kolumbijac

Došli su na velika, a po svoj prilici će napustiti Old Traford na mala vrata. Dan posle najave engleskih medija da bi Anhel Di Marija mogao da ode iz Mančester junajteda, takav scenario nagovestio je i Radamel Falkao, koji se ove sezone nije naigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbala, samim tim ni nadavao golova pod dirigentskom palicom Luja van Gala.

Moram da naćem sredinu gde ću imati kontinuitet i gde ću moći da igram. Čim se sezona završi, razgovaraću sa čelnicima kluba, analizirati sve aspekte mog statusa i odlučiti šta je najbolje za mene. Pozivi stižu svakog dana, samo je potrebno da ostanem miran. Inače, držim se po strani i prepuštam drugim ljudima da brinu o mojoj budućnosti“, rekao je Falkao.

Popularni Tigar se nalazi na pozajmici iz Monaka, a ukoliko Crveni đavoli žele da ga kupe moraće na račun kluba iz Kneževine da prebace 60.000.000 evra. Piatanje je samo da li Van Gal podržava takvu opciju, s obzirom da mu nekadašnji špic Porta i Atletiko Madrida greje klupu, a pre deset dana je čak igrao i za rezervni tim.

Trenutno igram za Mančester junajted i potpuno sam fokusiran na ovaj klub. Verujem da će se dosta toga pozitivnog desiti do kraja sezone. Van Gal odlučuje kao bilo koji drugi trener na svetu, nezavisno od toga da li sam mu na listi omiljenih igrača ili ne. Svaki trener vodi ekipu na drugačiji način, to je stvar kulture, različitog načina razmišljanja, drugačije fudbalske filozofije i to je normalno. Kao što i ja imam prirodan odnos sa menadžerom“, diplomatski je poručio Falkao.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.