FA Kup: Favoriti opravdali očekivanja

Izvor: UživoFudbal.com, 05.Jan.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA Kup: Favoriti opravdali očekivanja

U 3. kolu FA Kupa u Engleskoj među najvećim iznenađenjima je eliminacija QPR na svom terenu od Šefild Junajteda. Mančester Siti se izvukao na Etihadu jer je Milner sa dva pogotka preokrenuo rezultat i u 91. minutu slavio sa 2:1 nad ekipom Šefild Venzdeja. Ubedljivi su bili Svonsi sa pobedom nad Tranmerom od 2:6 i VBA koji je demolirao Gejtshed sa 7:0 uz četiri pogotka Baraina.

Čelzi je u drugom delu igre sa tri pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << Wilijama, Remija i Zume uspeo da nadigra Votford kojeg sa klupe predvodi Slaviša Jokanović. Arsenal je slavio protiv Hala sa 2: golovima Merterzakera i Sančeza. Prvo gostovanje Mančester Junajteda protiv Jeovila okončalo se pobedom od 0:2 golovima Di Marije i Erere.

Pored ekipe Harija Rednapa od daljeg takmičenja se oprostio i Njukasl porazom od Lestera sa 1:0,  dok će Sautempton i Ipsvič odigrati još jednu utakmicu jer je rezultat na kraju bio 1:1.

Sutra su na programu još dve utakmice a sastaju se Vimbldon – Liverpul i Barnli – Totenhem dok u utorak svoju utakmicu igraju Everton i Vest Hem.

Kompletne rezultate 3.kola FA Kupa mozete pogledati ovde.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.