Evra slomljen, želi otkaz, kome trebaju šamari?! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 21:25

Evra slomljen, želi otkaz, kome trebaju šamari?! (video)

Francuz nije očekivao ovakav početak karijere na Skaj Sportu.

Mančester Junajted je dotakao dno.

Danas su Solskjer i njegovi puleni doživeli poraz od 6:1 na svom "Old Trafordu" od strane Murinjovog Totenhema.

Jasno, ni sudija nije briljirao. Lamela nije cvećka, Marsijal je burno reagovao i dobio crveni na 'foru'. Ipak odnos igrača Junajteda po gubitku vođstva nije karakteristika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za tim koji se diči da je najveći na svetu.

O ovome je pričao i Patris Evra. Danas mu je bio tek drugi dan kao zaposleni na Skaj Sportu, teško mu je bilo da odvoji ulogu analitičara od navijača.

Francuz je pomenuo kako se oseća kao Aleksis Sančez po dolasku u Junajted, podsetimo Čilenac je već posle prve serije treninga želeo da raskine ugovor sa "đavolima". Nekadašnji kapiten Junajteda je pomenuo i Megvajera i neostvarenu želju u vidu u Sanča.

Junajted u svakom roku traži partnera za engleskog reprezentativca, možda je vreme da Hari i bude prebačen na klupu - rekao je Evra. Na kraju svog izlaganja, rekao je sledeće.

"Teško je slomiti čoveka kao mene. Ja samo veoma pozitivna osoba. Ne promovišem nasilje, ali mnogim u Junajtedu sada treba šamar", izjavio je Evra.

Na koga se misli, znamo i ne znamo - kandidata je prosto previše.

Manchester United broke Patrice Evra. pic.twitter.com/sD8gGejhHr

— FutbolBible (@FutbolBible) October 4, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Drama na Old Trafordu - pojačanju otkazan let, navijači Junajteda čekaju potpis svetske klase!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 09:20

Ipak, sve bi trebalo da bude rešeno do kraja dana...Mančester junajted se juče obrukao na svom stadionu kao retko kada u bogatoj istoriji, ali što se tiče planova na tržištu oni i dalje stoje...Englezi su dogovorili dolazak Aleksa Teljesa iz Porta, međutim juče je nastao problem na letu ka Mančesteru,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.