Maestralni Murinjovi pevci, Junajted pred potopom usred Mančestera!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 18:26

Maestralni Murinjovi "pevci", Junajted pred potopom usred Mančestera!

Totenhem preti da izblamira domaćina.

Kakav meč gledamo u Mančesteru!

Totenhem posle prvih 45 minuta vodi protiv Junajteda sa čak 4:1 i to nakon preokreta.

Domaćin je stigao do prednosti nakon što je Bruno Fernandeš postigao gol sa penala u drugom minutu, a onda je sve krenulo po zlu za ekipu Olea Gunara Solskjera.

Brzo je Tanži Ndombele izjednačio, posle svega dva minuta, da bi već u sedmom Totenhem vodio posle gola Sona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U 28. minutu, Junajted je ostao sa igračem manje posle isključenja Marsijala, a tri minuta kasnije u strelce se upisao i Heri Kejn.

Ponovo je Son bio koban po De Heu, ovoga puta u 37. minutu, pa je Žoze Murinjo nadomak velikog trijumfa protiv svoje bivše ekipe...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL - Ole, kad će drugi set? Pukla bruka na Old Trafordu, Murinjo održao čas fudbala! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020

Neverovatan rezultat u Mančesteru....Mančester junajted doživeo je ponižavajući poraz na Old Trafordu od Totenhema u četvrtom kolu engleske Premijer lige...Sparsi su slavili sa 6:1 i to nakon preokreta...Već u prvom minutu sudija je nakon pada Marsijala dosudio penal, a siguran sa bele tačke...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.