Evo šta napadači vide kada je De Hea na golu

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta napadači vide kada je De Hea na golu

Mančester junajted je sa 3:0 golovima Vejna Runija, Huana Mate i Robina van Persija savladao Liverpul na “Old Trafordu”. “Đavoli” su nakon vrlo lošeg starta sezone konačno posložili kockice i trenutno su na trećem mestu na tabeli Premijer lige, imaju osam bodova manje od lidera Čelsija.

Dok je Junajted svoje šanse koristio, s druge strane Rahim Sterling i Mario Baloteli nisu znali, tačnije nisu mogli da savladao golmana Davida De Heu. Svaka čast strelcima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << španski čuvar mreže bio je zvezda najvećeg engleskog derbija.

Posle utakmice je De Hea "zapalio" društvene mreže, pa je nekadašnji defanzivac Junajteda Rio Fedrinand na Tviteru postavio fotografiju zida uz poruku da je to zapravo De Hea, Fil Nevil smatra da je briljirao, a šta napadači zapravo vide kada je De Hea na golu, možete da pogledate OVDE.

Legendarni Šmajhel je na Tviteru napisao:

- Ponovo De Hea, najbolji igrač na terenu.

(Foto: Beta/AP/J Pat Carter)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.