Evans: Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 17:29

Evans: Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted

Fudbaler Mančester Junajteda Džoni Evans rekao je da mu je ogromna čast što je odigrao 200. meč za klub i dodao da je ponosan zbog povratka na Old Traford.

Evans je u subotu uveče protiv Barnlija (1:0) odigrao jubilarni 200. meč za "crvene djavole" u svim takmičenjima, a ulepšao ga je asistencijom kapitenu Brunu Fernandešu za pobedonosni gol.

"To je bila moja 200. utakmica u dresu Mančester Junajteda, uživao sam u svakom njenom trenutku. Nisam mogao da dočekam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << start meča, bio sam uzbudjen i imao sam predosećaj da će biti poseban. Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted. Ponosan sam što sam napravio to dostignuće", rekao je iskusni 35-godišnji defanzivac za klupski sajt.

Reprezentativac Severne Irske se nedavno vratio u klub za koji je igrao od 2006. do 2015. godine.

"Zaista nisam mislio da ću potpisati dugoročni ugovor. Kad dodjete u odredjene godine tada počinje kraj vaše karijere. Nisam imao drugih ponuda, pa sam dao sve od sebe i pokušao da iskoristim priliku koja mi se ukazala. Tada se samo nadate da će i telo izdžati takav napor. Nisam mogao ni da zamislim da ću biti starter i igrati. Rečeno mi je da je moj zadatak da pojačam konkurenciju, tako sam mu i pristupio. Pošto su se neki saigrači povredili, dobio sam šansu da započnem meč. Igrati ponovo pred ovakvim navijačima je ostvarenje sna", dodao je Evans.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.