Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.09.2023.

13:36

Evans: Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted

Fudbaler Mančester Junajteda Džoni Evans rekao je da mu je ogromna čast što je odigrao 200. meč za klub i dodao da je ponosan zbog povratka na Old Traford.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Evans: Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted
EPA-EFE/PETER POWELL

Evans je u subotu uveče protiv Barnlija (1:0) odigrao jubilarni 200. meč za "crvene djavole" u svim takmičenjima, a ulepšao ga je asistencijom kapitenu Brunu Fernandešu za pobedonosni gol.

"To je bila moja 200. utakmica u dresu Mančester Junajteda, uživao sam u svakom njenom trenutku. Nisam mogao da dočekam start meča, bio sam uzbudjen i imao sam predosećaj da će biti poseban. Ogromna je čast odigrati 200 utakmica za Junajted. Ponosan sam što sam napravio to dostignuće", rekao je iskusni 35-godišnji defanzivac za klupski sajt.

Reprezentativac Severne Irske se nedavno vratio u klub za koji je igrao od 2006. do 2015. godine.

"Zaista nisam mislio da ću potpisati dugoročni ugovor. Kad dodjete u odredjene godine tada počinje kraj vaše karijere. Nisam imao drugih ponuda, pa sam dao sve od sebe i pokušao da iskoristim priliku koja mi se ukazala. Tada se samo nadate da će i telo izdžati takav napor. Nisam mogao ni da zamislim da ću biti starter i igrati. Rečeno mi je da je moj zadatak da pojačam konkurenciju, tako sam mu i pristupio. Pošto su se neki saigrači povredili, dobio sam šansu da započnem meč. Igrati ponovo pred ovakvim navijačima je ostvarenje sna", dodao je Evans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu