Izvor: RTS, 19.Apr.2022, 21:33

"Enfild" odao počast Ronaldovom preminulom sinu

Navijači Liverpula i Mančester junajteda zajedničkim aplauzom odali su počast preminulom sinu Kristijana Ronalda.
Liverpul i Mančester junajted su dva najveća engleska kluba, ali rivalitet je u drugom planu kada su u pitanju važne životne stvari.

Kristijano Ronaldo u ponedeljak je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je izgubio novorođenog sina, a navijači dve ekipe na svoj način pružili su podršku jednom od najboljih fudbalera u istoriji.
U sedmom minutu ceo "Enfild" je bio na nogama i aplauzom odao počast preminulom mališanu, uz nezaobilaznu pesmu You'll never walk alone (Nikada nećeš biti sam).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na Enfildu svi prisutni uputili podršku Ronaldu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2022

Svi prisutni na stadionu ''Enfild'' u Liverpulu večeras su u sedmom minutu meča između Liverpula i Mančester junajteda ustali i aplaudirali kako bi uputili podršku Portugalcu Kristijanu Ronaldu zbog porodične tragedije koja ga je zadesila...U tom sedmom minutu su svi prisutni na "Enfildu", u skladu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.