RONALDO NE DOLAZI NA ENFILD: Navijači Liverpula spremili emotivni čin podrške

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2022, 14:57

RONALDO NE DOLAZI NA ENFILD: Navijači Liverpula spremili emotivni čin podrške

Portugalac doživeo porodičnu tragediju.

Fudbaleri Mančester Junajteda večeras od 21 sat gostuju na Enfildu ekipi Liverpula u zaostalom meču 30. kola Premijer lige, ali će Crveni đavoli biti bez Kristijana Ronalda.

Portugalac neće igrati ovaj meč zbog smrti sina koju je Ronaldo zajedno sa partnerkom Georginom potvrdio u ponedeljak, jednog od blizanaca pošto je ipak rođena devojčica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 - Porodica je važnija od svega i Ronaldo podržava svoje najmilije u ovom izuzetno teškom trenutku - navodi se u saopštenju Junajteda.

Navijači Liverpula večeras će na utakmici u 7. minutu, što je broj Ronaldovog dresa, odati počast tako što će održati aplauz podrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRISTIJANO SVI MISLIMO NA TEBE! Oglasio se Mančester Junajted: Ronaldo ne igra veliki derbi protiv Liverpula!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2022

Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo neće igrati utakmicu protiv Liverpula posle iznenadne smrti sina, saopštio je danas njegov klub.

Nastavak na Kurir...

Liverpul se igrao sa Junajtedom, "crveni" preuzeli vrh Premijer lige

Izvor: RTS, 19.Apr.2022

Fudbaleri Liverpula savladali su na "Enfildu" ekipu Mančester junajteda sa 4:0 i preuzeli prvo mesto na tabeli Premijer lige. . Očekivano lako Liverpul je izašao na kraj sa najvećim rivalom i zabeležio laku i ubedljivu pobedu - 4:0 (2:0)..."Crveni" su pitanje pobednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.