Di Marija: Bilo je teško u Junajtedu, sada sam srećan

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Bilo je teško u Junajtedu, sada sam srećan

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel Di Marija izjavio je da je iza njega teška sezona u Mančester Junajtedu, ali da je sada srećan u Parizu, između ostalog i zbog toga što ima lepu priliku da ponovo osvoji trofej Lige šampiona.
Argentinac je letos postao član PSŽ-a, nakon što se nije najbolje snašao u dresu "crvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << đavola", iako je u Englesku došao za rekordnih 60 miliona funti.

"Prošle sezonu sam izgubio. Nisam mnogo igrao, a pored toga imao sam dosta komplikovanu povredu. Bilo mi je teško jer, posle osvojene titule u Ligi šampiona sa Realom, nisam se ni takmičio u Evropi. U PSŽ-u se osećam mnogo bolje, konačno na treninge dolazim sa osmehom. Od mog dolaska u klub vidi se ogromna želja igrača za osvajanjem Lige šampiona", rekao je Di Marija za sajt Uefe.
Di Marija se već na startu sezone pokazao kao veliko pojačanje, a bio je i strelac na otvaranju Lige šampiona protiv Malmea (2:0).
Ovaj 27-godišnji fudbaler četiri sezone proveo je u Real Madridu, a prethodno je igrao za Benfiku i Rosario Sentral.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.