Depaj junak Junajteda, minimalna pobeda Lacija

Izvor: Press, 19.Avg.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depaj junak Junajteda, minimalna pobeda Lacija

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na Old Trafordu ekipu Briža sa 3:1 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a pored engleskog kluba s prednošću u revaš idu i Lacio, Sporting, BATE Borisov i Astana.
           Utakmica u Mančesteru nije počela dobro po Junajted, pošto je Briž poveo u osmom minutu, a strelac je bio igrač domaćih Majkl Karikm >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji je postigao autogol. Ipak, do kraja prvog poluvremena domaća ekipa je preokrenula rezultat, a za to je bio najzaslužniji Memfis Depaj, koji je postigao dva gola, u 13. i 43. minutu.  Mančester je pobedu potvrdio golom Maruana Felainija u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena u drugom poluvremenu.  Minimalnu prednost pred revaš imaće italijanski Lacio, koji je večeras u Rimu savladao Bajer Leverkuzen sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Balde Keita u 77. minutu. Prednost domaćeg terena večeras je iskoristio i Sporting, koji je sa 2:1 pobedio moskovski CSKA, ali je u Lisabonu bilo uzbuđenja.  Teofilo Gutijeres je doneo prednost Sportingu u 12. minutu, u 27. minutu CSKA, odnosno Sejdu Doumbija nije iskoristio jedanaesterac, ali je ruska ekipa pet minuta pre kraja prvog poluvremena ipak stigla do izjednačenja. Doumbija se iskupio za promašeni penal i doneo svojoj ekipi izjednačenje. U 82. minutu Islam Slimani je pogodio za 2:1 i pobedu Sportinga.  BATE Borisov je na svom terenu pobedio Partizan sa 1:0, a strelac tog gola bio je Mihail Gordejčuk u 75. minutu.  Minimalnu prednost pred revanš ranije danas stekla je i Astana, koja je kod kuće bila bolja od kiparskog Apoela.  Revanš utakmice plej-ofa za plasman u Ligu šampiona igraju se za nedelju dana.  Preostale utakmice baraža igraju se sutra: Skenderbeg Dinamo Zagreb, Seltik Malme, Bazel Makabi Tel Aviv, Rapid Šahtjor i Valensija Monako.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.