Danijel Staridž - za osam godina trideset povreda! (GRAFIKA)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Staridž - za osam godina trideset povreda! (GRAFIKA)

U Liverpulu ništa novo, nesrećni napadač obnovio povredu

Danijel Staridž doživeo još jednu u nizu povredu, tridesetu u svojoj, ne tako dugoj karijeri. Pored 13 dosadašnjih povreda iz Liverpula, Staridž je imao i 10 u dresu Čelsija kao i šest u  Mančester junajtedu i jednu dok je igrao za Bolton. To sve daje broj od 30 povreda za šest godina!

Liverpulova sezona teško da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << može da zadovolji pristalice ovog kluba. Imaju šanse za prolaz u Ligi šampiona, ali 11. mesto u Premijer ligi nije za pohvalu i nikako ne uliva optimizam. Jedna karika u lancu svakako bi mogla da promeni tok sezone i poboljša raspoloženje Brendanu Rodžersu je reprezentativac Engleske Danijel Staridž. Međutim, tu se javlja hroničan problem...

Brojke pokazuju da je engleski napadač za 21 mesec koliko je proveo u Liverpulu, doživeo čak 13 povreda, što praktično znači da na svakoj četvrtoj utakmici doživi neki peh, a samim tim prozrokuje duže odsustvo sa terena.

Poslednja u nizu brojnih povreda desila mu se u utorak na treningu pred duel sa Kristal Palasom. Ozbiljnost novonastale situacije nije još poznata, a očekuje se da će se u narednih 48 sati više znati koliko će 25-godošinji napadač odsustvovati s terena.

Staridž je u karijeri uspeo da postigne 75 golova i zabeleži 30 povreda, što bi značilo da se napadač Liverpula povredi na svaka dva postignuta gola, pa onda na svaka tri, i tako u krug. Priznaćete, nije mu lako...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.