Da li možete da zamislite Vengera u Junajtedu?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li možete da zamislite Vengera u Junajtedu?

Francuski stručnjak podelio zanimljiva interesovanja.

Narednog ponedeljka nas očekuje veliki derbi Mančester Junajteda i Arsenala na "Old Trafordu" sa početkom od 21 časova. Engleski velikani dele istu sudbinu, oba kluba su daleko od trona od kada su ih napustili oni najodaniji koji su ih vodeli do uspeha i titula.

Venger je prepustio svoj posao Emeriju, Španac igra toplo-hladno sa "tobdžijama". Tim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londona trenutno zauzima četvrtu poziciju i cilja povratak u Ligu šampiona dok su u pričama oko titule veoma daleko. Junajted je u lošem periodu, deluje da Solskjer polako gubi konce, mada su Glejzeri izjavili na sastanku da bi objektivno godina u kojoj bi se napala titula bila tek za dve sezone.

Venger je imao intersantne komentare vezane za klub koji mu je bio jedan od najvećih rivala tokom karijere u Premijer ligi.

"Vođenje Junajteda je san svakog trenera. Ako verujete u sebe, onda je vođenje tima poput Junajteda trebalo biti jedan od vaših ciljeva. Mislim da imaju dobar tim, ali im po meni trebaju makar još četiri pojačanja da bi ušli u borbu za trofeje. Treba im stabilno vođenje ako su spremni na sledeći korak. Ja imam vere u sebe, mislim da posedujem prave ideje koje bi im odgovarale. Svašta može da se desi u fudbalu", izjavio je Venger za Bein Sport.

Solskjer je pod sve većim pritiskom, mada deluje da dok god je Glejzerima primat profit a ne uspesi na terenu, Norvežanin ne mora toliko da brine. Sa druge strane predstojeći derbi se od strane engleskih medija apostrofira kao jedan od odlučujućih momenata za trenera oba tima, ne samo Junajteda.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova investicija Junajteda, Francuz gasi požar u napadu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 00:09

Solskjer bi mogao da dobije pojačanje u januaru...Mančester Junajted je pozajmio/prodao Aleksisa Sančeza i Romelua Lukakua Intera, ali na "Old Traford" nisu dovedene zamene za dva pomenuta igrača...Tako da je Markus Rašford ostao kao jedina klasična devetka, Marsijal jeste dobro počeo sezonu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.