Da li je ovo pravi trenutak da Matić ode u Junajted? Murinjo je krenuo po njega!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo pravi trenutak da Matić ode u Junajted? Murinjo je krenuo po njega!

Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Od momenta kada je Morgan Šniderlin napustio Mančester junjated i priključio se Evertonu, ponovo su pokrenute spekulacije da bi Nemanja Matić mogao da pojača ekipu sa "Old Traforda".

Kako "San" prenosi, srpski reprezentativac je "šokantna meta" Žozea Murinja u ovom prelaznom roku.

Da je šokantna i nismo baš sigurni, s obzirom da se mesecima unazad govorilo da bi Portugalac i Srbin mogli ponovo da sarađuju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
U ovom momentu, Murinjo smatra da bi naš fudbaler bio idealan partner Anderu Hereri na sredini terena, a razlog više da njegov dolazak su i godine Majka Kerika.

Matić je standardan u ekipi koju je fenomenalno sklopio Antonio Konte, i odigrao je više od sto utakmica od kako je stigao u londonski klub 2014. godine iz Benfike, odakle ga je upravo Murinjo vratio sa pozajmice.

Na kraju, piše "San", menadžer Junajteda će ponuditi srpskom fudbaleru da ima jako važnu ulogu u kosturu tima.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.