Da li je gotovo? Barselona dogovorila pojačanje leta?

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je gotovo? Barselona dogovorila pojačanje leta?

Nije bilo dileme, sada je odluka na igraču...

Klauzula je 100 miliona evra i Barsa će je isplatiti u potpunosti, možda uz neki bonus.

Sada je ostalo da se dogovore sa Antoanom Grizmanom. Naime, Francuz nema problema sa novcem, nude mu ogromnih 20 miliona evra po sezoni, jedina njegova dilema je vezana za to da li će biti standardan.

Međutim, čini se da on stiže kao zamena za Luisa Suareza koji će jasno ostati u klubu, ali i morati da deli minute. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Grizman je odbio PSŽ, ali i Real, što se Mančester Junajteda tiče oni više nisu naročito zagrejani pošto je transfer propao prošlog leta, Murinjo veruje da problemi njegovog tima leže na drugim pozicijama.

Na Grizmanu će Atletiko zaraditi oko 75 miliona evra, naime, doveli su ga iz Sosijedada za 25, prošlog leta je ostao kako bi pomogao klubu koji nije mogao da dovodi igrače, ali je sigurno da napušta Atletiko i da će Košta biti zamena. Simeone želi i Ereru i Ozila kome nudi 10 miliona po sezoni, kako bi pojačao tim.

Grizmanu ne ide ove sezone, u krizi je, što se odrazilo i na rezultate kluba, ali svejedno, radi se o jednom od najboljih napadača na svetu i čini se da je Barselona na putu da završi verovatno najveći posao narednog leta.

Kada pogledate cene od prošle sezone, čini se da je Grizman i jeftin, odnosno da je u pitanju "diskontna kupovina".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije uspeo u Realu, hoće li u PSŽ?

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Vezni fudbaler igra dobar fudbal u poslednje vreme, a njegove dobre partije nisu promakle ni viceprvaku Francuske...PSŽ je minulog leta napravio bum na transfer pijaci, angažovanjem Nejmara iz Barselone za svetski rekord (222 miliona evra), kao i Mbapea iz Monaka na pozajmicu sa obavezom otkupa (narednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.