Nije uspeo u Realu, hoće li u PSŽ?

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije uspeo u Realu, hoće li u PSŽ?

Vezni fudbaler igra dobar fudbal u poslednje vreme, a njegove dobre partije nisu promakle ni viceprvaku Francuske.

PSŽ je minulog leta napravio bum na transfer pijaci, angažovanjem Nejmara iz Barselone za svetski rekord (222 miliona evra), kao i Mbapea iz Monaka na pozajmicu sa obavezom otkupa (narednog leta 180 miliona evra).

Ipak, kako bi ispoštovali FFP, Parižani će u januaru morati da prodaju, ali će prema brojnim informacijama i kupovati.

Prema poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izveštajima, u redove "Svetaca" mogao bi da stigne bivši igrač madridskog Reala Asijer Iljaramendi.

Iljaramendi je u Real Madrid stigao 2013. godine, očekivalo se da bude naslednik Ćabija Alonsa, ali se na "Bernabeu" nije snašao.

Nakon dve sezone napustio je klub i vratio se u Real Sosijeda, iz kog je svojevremeno i stigao u prestonicu.

U San Sebastijanu je povratio formu, ove sezone pruža jako dobre partije, pa je upisao i tri nastupa u nacionalnoj selekciji Španije.

Sada se našao na spisku želja Unaja Emerija, a pored njega na istoj listi (zadnjih veznih) nalaze se i Fabinjo (Monako), Julijan Vajlg (Dortmund) i Danilo Pereira (Porto).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.