Da je Ronaldo potpisao za Siti, imao bi problema

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 13:22

"Da je Ronaldo potpisao za Siti, imao bi problema"

Kristijano Ronaldo je proteklog leta bio jako blizu potpisivanja ugovor sa Mančester sitijem, međutim, predomislio se i vratio u Junajted.

Sa tim klubom je dogovorio saradnju na dve godine, koja će biti dobra za obe strane, sudeći po uvodnim mečevima po povratku.

Ronaldo je na dve utakmice postigao tri pogotka.

Da je dobar potez napravio, smatra i njegov zemljak Luis Figo, koji je svojevremeno realizovao najšokantniji transfer u istoriji fudbala, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prešao iz Barselone u Real.

"Lično mislim da je Mančester junajted najbolja opcija za Kristijana, jer taj klub on poznaje. Već je igrao u tom klubu. Navijači ga vole i mislim da je to najbolje mesto za nastavak njegove karijere. Da je potpisao za rivala (M. Siti prim. aut) imao bi problema. Zbog toga mislim da je izabrao najbolju opciju", rekao je Figo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvardiola: Imamo sjajne igrače, ali nemamo oružje kakvo imaju Čelsi i Junajted

Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 09:37

Pep Gvardiola je priznao da je neuspeh u pokušaju da se dovede Hari Kejn ovog leta ostavio njegovu ekipu bez podjednakog napadačkog potencijala onom koji imaju rivali Mančester Sitija u borbi za titulu. . Kejn je imao želju da pređe na Etihad, ali je previsoka cena i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.