DOSTA LAŽI: jedan od najboljih fudbalera Barselone otrkio gde će igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 19:30

DOSTA LAŽI: jedan od najboljih fudbalera Barselone otrkio gde će igrati sledeće sezone

Holanđanin jasan.

Fudbaler Barselone Frenki de Jong demantovao je da želi na kraju sezone da napusti katalonski klub, prenosi Mundo deportivo.

Pojedini britanski i španski mediji su nedavno objavili da su za holandskog fudbalera zainteresovani Mančester junajted, Čelsi i Pari Sen Žermen.

- Ljut sam, jer su mediji objavili dosta informacija koje nisu istinite. Objavljeno je dosta laži, istina je daleko od stvarnosti. Informacije o visini moje plate nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačne. Veoma sam srećan u Barseloni, to je klub mojih snova. Nadam se da ću još mnogo godina da igram za ovaj klub - rekao je De Jong u Napulju uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv Napolija.

De Jong (26) je u Barselonu stigao 2019. godine iz Ajaksa. Holandski vezista ima ugovor sa katalonskim klubom do juna 2026. godine, a ove sezone odigrao je 24 utakmice u svim takmičenjima i postigao jedan gol.

Fudbaleri Barselone gostuju u sreduod 21 čas ekipi Napolija u prvom meču osmine finala Lige šampiona
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.