De Jong: Ljut sam, objavljeno je dosta laži VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 00:25

De Jong: Ljut sam, objavljeno je dosta laži VIDEO

Fudbaler Barselone i holandski reprezentativac Frenki de Jong demantovao je da želi na kraju sezone da napusti katalonski klub, prenosi Mundo Deportivo.

Pojedini britanski i španski mediji su nedavno objavili da su za holandskog fudbalera zainteresovani Mančester junajted, Čelsi i Pari Sen Žermen.

"Ljut sam, jer su mediji objavili dosta informacija, koje nisu istinite. Objavljeno je dosta laži, istina je daleko od stvarnosti. Informacije o visini moje plate nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tačne. Veoma sam srećan u Barseloni, to je klub mojih snova. Nadam se da ću još mnogo godina da igram za ovaj klub", rekao je De Jong u Napulju uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv Napolija.

Trener Barselone Ćavi Ernandes izjavio je da je De Jong srećan u katalonskom klubu.

"De Jong je na konferenciji za medije rekao ono što oseća. Znam da je srećan u Barseloni. Nadam se da će da igra još mnogo godina za naš klub", dodao je Ćavi.

De Jong (26) je u Barselonu stigao 2019. godine iz Ajaksa. On ima ugovor sa katalonskim klubom do juna 2026. godine.

Holandski reprezentativac je za katalonski klub ove sezone odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i postigao je jedan gol.

Fudbaleri Barselone gostovaće u serdu 21. februara od 21 čas ekipi Napolija u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“Objavljeno je dosta laži”: Fudbaler Barselone žestoko demantovao španske medije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

Fudbaler Barselone i holandski reprezentativac Frenki de Jong demantovao je da želi na kraju sezone da napusti katalonski klub, prenosi Mundo deportivo. Pojedini britanski i španski mediji su nedavno objavili da su za holandskog fudbalera zainteresovani Mančester junajted, Čelsi i Pari Sen Žermen....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.