DOGOVORENO: Di Marija stiže u PSŽ!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVORENO: Di Marija stiže u PSŽ!

Čelnici Mančester junajteda i francuskog šampiona uspeli su da dogovore visinu obeštećenja, pa se očekuje da će Argentinac uskoro doći u Njujork na medicinske preglede...

Mukama Anhela Di Marije na Ostrvu uskoro dolazi kraj - pao je dogovor Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena!

Posle nedelja mukotrpnih pregovora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve strane i nesuglasica oko iznosa obeštećenja čelnici Đavola i Svetaca uspeli su da postignu usmeni dogovor za posao vredan 65.000.000 evra i bez ikakve sumnje jedan od transfera letnjeg prelaznog roka.

Kako francuski dnevnik L'Ekip javlja, Luj van Gal je na kraju ipak prvi popustio i pristao na 10.000.000 evra manju sumu novca nego što je prvobitno tražio od PSŽ-a, a Di Marija će već u narednih 48 doći u Njujork, gde se trenutno nalazi ekspedicija francuskog šampiona, kako bi obavio potrebne medicinske preglede.

Tako će Anhel Di Marija staviti tačku na košmarnu sezonu u Mančester junajtedu, u koji je stigao iz madridskog Reala prošlog leta za ogromnih 75.000.000 evra, ali nije uspeo da se uklopi u ostrvski stil fudbala. U prošloj takmičarskoj godini upisao je tek 32 nastupa, a bio je strelac tek četiri pogotka, od toga tek tri u Premijer ligi.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena namera Svetaca: Real na stolu imao ponudu od 120.000.000 evra za Ronalda!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2015, 09:33

Naravno, Kraljevski klub je ponudu glatko odbio....UEFA je 3. jula definitivno povukla suspenziju Pari Sen Žermenu zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja, posle koje Sveci više nisu imali ograničenje od 40.000.000 evra po sezoni za dovođenje igrača. Već sledećeg jutra francuski šampion...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.