Julijan Draksler na pola koraka do Juventusa

Izvor: RTS, 25.Jul.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Julijan Draksler na pola koraka do Juventusa

Juventus je konačno postigao dogovor sa Julijanom Drakslerom oko ličnih uslova i, da bi se transfer realizovao, potrebno je još da vicešampion Evrope utanači obeštećenje sa Šalkeom.
Talentovani vezista je prihvatio ponudu od 3,7 miliona evra po sezoni, plus bonusi. Stara dama sada mora da dogovori transfer sa ekipom iz Gelzenkirhena, što bi trebalo da bude čak i lakši deo posla, prenosi portal „Gol".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
„Sada smo došli do toga da samo Juventus i Šalke treba da postignu dogovor", rekao je Rodžer Vitman, agent Julijana Drakslera.
Drakslera ugovor za klub sa Veltins arene veže do 2018. godine. Juventus, kako se navodi, spreman je da plati 25 miliona evra, dok Bundesligaš traži da ta suma bude bliža onoj od 35 miliona evra.
Masimilijano Alegri, nakon sjajne sezone u Torinu, krenuo je da oblikuje novi tim prema svojim fudbalskim afinitetima. To je posebno važno nakon odlazaka Karlosa Teveza, Andree Pirla i Artura Vidala. Potreban mu je jedan ofanzivni vezista, jedan koga bi mogli čak smatrati plejmejkerom, a to je upravo mladi Nemac.
Draksler je, tokom četiri godine u Šalkeu, osvojio Kup i Superkup Nemačke. Bio je deo ekipe Joakima Leva koja je osvojila Svetsko prvenstvo u Brazilu prošlog leta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKI NOVI JUVE: Nemac postigao dogovor sa Juventusom

Izvor: HotSport.rs, 25.Jul.2015

Fudbaler Šalkea Julijan Draksler postigao je dogovor sa Juventusom i narednih dana potpisaće ugovor sa italijanskim šampionom. . . Kako prenosi portal Goal.com, Draksler je prihvatio ponudu Juventusa od 3,7 miliona evra po godini, a ostaje još samo da klubovi dogovore visinu obeštećenja.. Juventus...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.