Cena se zna, Junajted našao zamenu za Pogbu?

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2020, 17:30

Cena se zna, Junajted našao zamenu za Pogbu?

Da li je ovo idealno pojačanje za Junajted?

Pol Pogba će teško ostati u Mančester Junajtedu, pa engleski velikan traži adekvatnu zamenu.

U orbiti Junajteda ponovo je Doni van de Bek, vezista Ajaksa koji je dobio obećanje holandskog šampiona da će mu ove godine dozvoliti da ode. Naravno, tu je i adekvatna cena, Ajaks je odavno poručio i Van de Beku i zainteresovanima da mogu da pregovaraju ako neko plati 50 miliona evra.

Uprava Junajteda i Ole >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gunar Solskjer u Van de Beku vide idealnu zamenu za Pogbu, koji će gotovo sigurno otići u Real Madrid, Juventus, ili možda čak i PSŽ.

Van de Bek je definitivno jedan od najtraženijih veznih igrača ovog leta, cena nije previsoka, a može da pokrije nekoliko pozicija i igra u različitim formacijama.

Njega je dugo pratio i Real Madrid, koji se verovatno neće lako isključiti iz ove trke.

Da li je Van de Bek idealno pojačanje za Junajted, uz Bruna Fernandeša?
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Logično, samo trampa moguća za Pogbu, u igru su dve?

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2020, 15:28

Dva kluba nude povratak Pola Pogbe...Naravno, u Seriju A, jedna ponuda je Juventusova, a druga Konteova, da ponovo sarađuju i u Interu...Rai Sport prenosi da i Juventus i Inter spremaju trampu za Pola Pogbu, jer nijedan klub nema dovoljno novca za njegov transfer...Ipak, isti izvor dalje otkriva da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.