Čelsi ubedljiv, Junajted se remijem oprostio od Lige šampiona

Izvor: RTS, 05.Maj.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi ubedljiv, Junajted se remijem oprostio od Lige šampiona

Čelsi je "Stamford bridžu" ubedljivo savladao Votrford sa 3:0 i popeo se na treće mesto na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona. Remijem protiv Hadersfilda (1:1) Mančester junajted izgubio šanse da se plasira u Ligu šampiona. Remi Arsenala i Brajtona 1:1.
U meču 37. kola Premijer lige "Plavci" su na "Stamfordu" lako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došli do pobede nad Votfordom od 3:0.

Domaća ekipa načela je mrežu gostiju tek u drugom poluvremenu kada je Loftus Čik u 48. minutu postigao gol na asistenciju Azara. Samo tri minuta kasnije u strelce se upisao i David Luiz (ponovo asistent Azar) da bi konačan rezultat postavio Iguain na asistenciju Pedra u 75. minutu.
Čelsi će posle 37. kola biti na trećem mestu sa bodom više od Totenhema.
Kolo pre kraja Mančester junajted izgubio je sve šanse da se plasira u Ligu šampiona. „Đavoli" su remizirli na gostovanju poslednjem timu na tabeli Hadersfildu.
Mančester je poveo već u osmom minutu preko Mektominaja. Ipak u 60. minutu Belgijanc Mbenza je iskoristio lošu reakciju odbrane i matirao golmana De Heu za izjednačenje. Imao je Mančester šansi, prečke Pogbe i Mate ali je rezultat ostao nepromenjen.
Junajted je tako nakon dva uzastopna remija ostao bez šansi u borbi za 4. mesto koje vodi u Ligu šampiona.
Ekipa Arsenala odigrala je nerešeno sa Brajtonom 1:1. Domaća ekipa povela je u 9. minutu preko Obamejanga a izjednačenje i konačan rezultat postavio je Marej u 61. iz penala.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azar na oproštaju od Stamford bridža namestio Čelsiju Ligu šampiona! Mančester – užas živi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2019, 00:13

Dva minuta i sedam sekundi! Tačno toliko je trebalo Čelsiju da ostane u zoni Lige šampiona. Po kratkom postupku, početkom drugog poluvremena, Plavci su razgrnuli odbranu danas vrlo dobrog Votforda i napravili jedan od odlučujućih koraka ka povratku u elitno evropsko takmičenje. Nije igj tamo bilo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.