Bekam dovodi fudbalera Sitija u MLS

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam dovodi fudbalera Sitija u MLS

Dejvid Bekam ne gubi vreme. Vlasnik fudbalskog kluba Inter iz Majamija uveliko traži fudbalere za svoj klub koji će naredne sezone da se takmiči u MLS ligi. Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Reala i Engleske reprezentacije ne krije da u klub želi da dovede velika imena.
Od 21 igraju Espanjol – Ferencvaroš, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.
Novac mu nije problem, a spominjao se čak i Lionel Mesi. Čini se da je Bekam pred dovođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prve zvezde. U pitanju je as Mančester sitija David Silva. Španac je istakao da će do kraja sezone da igra za “građane”, a onda će da promeni sredinu.
Silva ne želi da igra za neki drugi premijerligaški klub, a prema pisanju medija iz SAD velike su šanse da ode “preko bare”. On je 2010. došao u Mančester siti. Iskusni vezista (33 godine) bio bi pravo pojačanje za Bekamovu ekipu, pogotovo jer bi tako na tribine privukao špansku populaciju u Floridi.


The post Bekam dovodi fudbalera Sitija u MLS appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.