Bekam pronašao zvezdu za svoj Inter Majami!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam pronašao zvezdu za svoj Inter Majami!

Kako stoje stvari, Španac će karijeru nastaviti u MLS.

Dejvid Bekam naveliko traži fudbalere za svoj novi klub Inter Majami, koji će se od naredne sezone takmičiti u MLS ligi.

Bilo je pisanja da na Floridu želi da dovede Lea Mesija i Luisa Suareza, jasno je da u klubu imaju novca za velike ugovore, ali pitanje je koliko je realno da se Urugvajca i Argentinac već narednog leta presele u SAD.

Ipak, izgleda da je Beks pronašao fudbalera koji će biti zaštitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lice njegovog novog kluba, u pitanju je iskusni vezista Mančester sitija David Silva.

Španac je produžio ugovor sa klubom do kraja sezone, istakao je i da će mu to biti poslednja godina u klubu, ali i da nikada neće preći u neki drugi klub iz Premijer lige.

Samom fudbaleru se navodno dopala ideja da karijeru nastavi "preko bare", a Bekam insistira na dovođenju Španca, kako bi na stadion privukao veliku hispansku zajednicu sa Floride.

Silva se čini kao idealan izbor, veliko je ime u evropskim, ali i svetskim fudbalskim okvirima, sa "Građanima" je osvojio četiri titule u PL, dve u FA kupu, podigao je i četiri trofeja u Liga kupu.

Blistavu karijeru imao je i u dresu španske reprezentacije, sa kojom je osvojio dva Evropska prvenstva (2008 i 2012) i jedno Svetsko prvenstvo (2010).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bekam dovodi fudbalera Sitija u MLS

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Dejvid Bekam ne gubi vreme. Vlasnik fudbalskog kluba Inter iz Majamija uveliko traži fudbalere za svoj klub koji će naredne sezone da se takmiči u MLS ligi. Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Reala i Engleske reprezentacije ne krije da u klub želi da dovede velika imena.. Od 21 igraju Espanjol...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.