Bekam, Van Nistelroj, Haince, Ronaldo i Pogba!

Izvor: Mondo, 29.Apr.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam, Van Nistelroj, Haince, Ronaldo i Pogba!

Rajola se navodno dogovorio sa Perezom oko plate svog klijenta, posle čega je ostalo "samo" da se predsednik Reala dogovori sa Glejzerima oko visine obeštećenja. Da li je "samo"?

2003/04 Dejvid Bekam 37,5

2006/07 Rud van Nistelroj 15,5

2007/08 Gabrijel Haince 12,0

2009/10 Kristijano Ronaldo 94,5

2014/15 Havijer Ernandez 3,2*

2019/20 Pol Pogba ???,?

*napomena: sume su u milionima evra, zvezdica označava pozajmice
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ovo je novi spisak fudbalera koji su prelazili iz Mančester junajteda u Real Madrid, tvrdi španski dnevnik "As", koji je u broju od ponedeljka na naslovnoj strani najavio novi "galaktički" transfer Florentina Pereza.

Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola, navodno, dogovorio je sa predsednikom Reala sve uslove pod kojima će njegova "zlatna koka" nastupati narednih sezona u belom dresu. Konkretno za platu od 12 miliona evra po sezoni neto, posle čega ostaje "samo" da se Perez dogovori sa izvršnim direktorom Junajteda, Edom Vudvardom, oko visine obeštećenja za Pola Pogbu.

Francuza zbog slabih nastupa u crvenom dresu kritikuju novinari, navijači, ali i legende kluba poput Roja Kina, koj ga baš nije poštedeo za prikazano u prethodnih mesec dana.

Francuz se pre tri godine vratio na "Old traford" za 105 miliona evra, od kojih je - ispostavilo se - čak 40 odsto pripalo Rajoli, a ostatak Juventusu.

Verovalo se da je za posrtanja 26-godišnjeg veziste u pokušaju da opravda očekivanja u Engleskoj zaslužan menadžer koji je i zagovarao tada rekordni transfer u svetu fudbala, Žoze Murinjo, ali se nekoliko meseci po odlasku Portugalca iz kluba ispostavilo da Pogba i dalje igra promenljivo i ne uspeva da se nametne kao lider ni kod novog menadžera, Olea Gunara Solskjera.

Rajola od januara 2018. i dolaska Aleksisa Sančeza za rekordnu platu u Premijer ligi od 400.000 funti nedeljno ne krije da je njegov klijent nezadovoljan i da, on lično, smatra da bi Pogba trebalo da bude najbolje plaćeni igrač tima.

Utoliko, navode upućeni u događaje u Mančesteru, vlasnici kluba razmatraju da li je u ovom trenutku bolje razgovarati sa Pogbom o rastanku nego o nastavku saradnje, pa otuda ono "samo" iz najavljenog kontakta Pereza i porodice Glejzer možda nije slučajno.

Francuski mediji, i dalje uvereni da je Pogba na Svetskom prvenstvu u Rusiji dokazao da se radi o igraču svetske klase, tvrde da njihov reprezentativac smatra da bi u Španiji imao bolju šansu da zasluži "Zlatnu loptu" nego u Engleskoj.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AS: Pogba se dogovorio sa Realom " za 12 miliona godišnje

Izvor: B92, 29.Apr.2019

Španski dnevnik Diario AS tvrdi da je Pol Pogba prihvatio ponudu Real Madrida vrednu 12 miliona evra godišnje...Francuz je navodno razočaran životom u Mančesteru pa je već najavio saigračima iz Junajteda da će napustiti klub na leto...Pogba se nada da će njegov novi transfer biti završen što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.