AS: Pogba se dogovorio sa Realom  za 12 miliona godišnje

Izvor: B92, 29.Apr.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AS: Pogba se dogovorio sa Realom " za 12 miliona godišnje

Španski dnevnik Diario AS tvrdi da je Pol Pogba prihvatio ponudu Real Madrida vrednu 12 miliona evra godišnje.

Francuz je navodno razočaran životom u Mančesteru pa je već najavio saigračima iz Junajteda da će napustiti klub na leto.

Pogba se nada da će njegov novi transfer biti završen što pre i da neće postati saga kao selidba iz Torina u Mančester 2016.

Osim rezultatima Junajteda, vezni fudbaler je nezadovoljan što nije najplaćeniji igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba, otkako je Aleksis Sančes stigao iz Arsenala prošle godine.

Mediji navode i da Pogba želi da osvoji "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača sveta, a oseća da to nije moguće dok je na Old Trafordu.

Pogba je ove sezone postigao 16 golova uz 11 asistencija, a posebno je eksplodirao od dolaska Olea Gunara Solskjera na mesto menadžera umesto Žozea Murinja.

Međutim, u poslednjih deset utakmica je postigao samo dva gola uz jednu asistenciju, a posebno je podbacio u derbijima sa Liverpulom, Arsenalom, Mančester sitijem i Čelsijem.

Junajted je doveo Pogbu iz Juventusa za tadašnji svetski rekord od 105 miliona evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AS: Pogba prihvatio ponudu Reala

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2019

Francuski veznjak Pol Pogba prihvatio je ponudu Real Madrida od 12 miliona evra po sezoni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.