Barsi i zvanično propao najvažniji posao, ostao još jedan!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 16:05

Barsi i zvanično propao najvažniji posao, ostao još jedan!

Šta dalje?

Osman Dembele je isterao svoje, a nisu popustili ni Barselona ni Mančester Junajted.

Francuz je uporno odbijao da ode na pozajmicu, iako je prihvatio ponudu o primanjima, ako je već morao da ode, pristao bi samo na kompletni transfer.

Isti slučaj je i sa Barsom, Kataloncima se nije isplatilo da pristane na pozajmicu, jer joj je potreban novac za Memfisa Depaja, ali i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << barem nešto povrati od uloženih 105 miliona za Dembelea pre tri godine.

Junajted je poslao danas zvaničnu ponudu o pozajmici, ali bez obeveznog otkupa, što je Barselona glatko odbila.

Istovremeno, Katalonci i Englezi su ubeđivali Dembelea da pristane da ode, na kraju je Dembele popustio, ali klubovi nisu uspeli da pronađu zajednički jezik.

Ukoliko ne bude promene, što je gotovo nemoguće, Dembele ostaje, pa su Barsi vezane ruke za transfer Depaja.

Ostaje još samo da vidimo da li će Žan-Kler Todibo pristati da ode do ponoći, kako bi Barsa ozvaničila povratak Erika Garsije.

Idemooooo!!!!

Posted by Sportske.net on Sunday, 4 October 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi besmisao, još gori "ćorak" - Barsa je i definitivno najsmešnija ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020

Sramota....U nedelju su i Di Marcio i Fabricio Romano i Alfredo Martnez i Havi Migel i brojni pouzdani novinari tvrdili da će Memfis Depaj i Erik Garsija danas sigurno postati članovi Barselone...Ipak, nakon što je Osman Dembele odbio sve moguće opcije da ode u Mančester Junajted, a Barsa nije uspela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.