Novi besmisao, još gori ćorak - Barsa je i definitivno najsmešnija ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 23:54

Novi besmisao, još gori "ćorak" - Barsa je i definitivno najsmešnija ovog leta!

Sramota...

U nedelju su i Di Marcio i Fabricio Romano i Alfredo Martnez i Havi Migel i brojni pouzdani novinari tvrdili da će Memfis Depaj i Erik Garsija danas sigurno postati članovi Barselone.

Ipak, nakon što je Osman Dembele odbio sve moguće opcije da ode u Mančester Junajted, a Barsa nije uspela da proda Todiboa i Rafinju, već da ih unovči za ukupno dva miliona evra, propali su i pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Erika Garsiju.

Plan je bio sledeći - Dembele ode na pozajmicu uz obavezan otkup i Barsa se oslobodi i plate od 12 miliona evra i ima novca za Depaja. Ćorak.

Drugi deo plana je da Todibo pristane da ode u Fulam za 18 miliona i da Barsa ispuni zahtev Sitija i plati 20 za Erika Garsiju. Todibo je otišao na pozajmicu u Benfiku za dva miliona evra uz mogućnost, ne i obavezu, otkupa za dodatnih 20.

Uz to, Rafinja odlazi u PSŽ za NULA evra, odnosno TRI kroz teško ostvarive bonuse, te 35% od naredne prodaje.

Barsa je to uradila poslednjeg dana prelaznog roka, zaradila je samo  dva miliona evra za pozajmicu Todiba i nije uspela da dovede ni Garsiju ni Depaja.

Kumanu je ostvarena samo jedna želja - Seržinjo Dest, želeo je štopera i napadača i danima je i javno govorio da hoće Garsiju u Depaja.

Koliko je Barsina uprava očajna pokazuje da je za ova dva transfera bilo dovoljno maksimalno 45 miliona evra, 20 za Garsiju i 25 za Depaja, i oni ni toliko nisu mogli da sakupe...

Za  kraj, dodaćemo Barsine poslove ovog leta, koji potvrđuju sav besmisao najgore uprave ikada:

- Pustili su 23-godišnjeg Artura za 30-godišnjeg Pjanića, dok je sezona trajala.

- Luis Suarez je otišao za NULU i šest miliona kroz određene bonuse u naredne dve godine. Pritom, oterali su ga kao najgoreg, a ne najboljeg napadača u istoriji.

- Ivan Rakitić je otišao u Sevilju za 1,5 milion i osam kroz potencijalne bonuse.

- Arturo Vidal je otišao za POLA miliona u Inter.

- Rafinja je večeras otišao za NULU i tri miliona kroz teško ostvarive bonuse i 35% od naredne prodaje?! Celo leto Barsa odbija Seltinih osam miliona za otkup, jer "zahteva" klauzulu od 16 (???).

- Todibo je otišao na pozajmicu u Benfiku za DVA miliona, letos su Portugalci nudili 20 za Francuza, Katalonci su odbili.

- Samjuel Umtiti je i dalje tu i zarađuje 12 miliona po sezoni.

- Barsa ostaje sa štoperskim tandemom Pike-Lengle koji je primio osam golova od Bajerna i mladim Ronaldom Arauhom kao jedinim u rotacijji. Umtitija Kuman ne želi ni na treningu.

- Od utakmice sa Bajernom, Barsa je dovela samo Seržinja Desta, pošto su ranije stigli Pjanić i klinci Pedri i Trinkao. To je revolucija koju je najavio Bartomeu.

I, ima li ko gori ovog leta?!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.