BURA NA OSTRVU: Kapiten Mančestera prelazi u Totenhem

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 07:53

BURA NA OSTRVU: Kapiten Mančestera prelazi u Totenhem

Čeka se potpis.

Kapiten Mančester junajted Hari Megvajer mogao bi na kraju sezone da pređe u Totenhem, prenosi Dejli telegraf.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag ne računa na Megvajera u narednoj sezoni, pošto je kapiten "crvenih đavola" tek peti izbor za poziciju štopera.

Britanski mediji navode da se Megvajer ne uklapa u sistem igre menadžera Mančester junajteda i navodno nema potrebnu sigurnost u distribuciji lopte zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučeno da na kraju sezone pronađe novi klub.

Megvajer (30) je u Mančester junajted stigao 2019. godine iz Lestera za 70 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja u klubu sa "Old traforda". On je ove sezone odigrao 31 meč za "crvene đavole".

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 55 utakmica i postigao je sedam golova.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ten Hag sprema čistku u Junajtedu

Izvor: B92, 07.Jun.2023

Iako se još ne zna šta će se desiti sa promenom vlasništva, Erik ten Hag planira ozbiljne promene u timu Junajteda...Ostrvski mediji prenose da je Holanđanin spreman da se odrekne usluge barem osmirice igrača ovog leta, od kojih je većina imala bitne uloge kod bivšeg menadžera Olea Gunara Solskjera...Priča...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.