Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 14:45

Anjeli pred smenom, jedan od kandidata za predsednika Juventusa Aleks Del Pjero

Tu je i Marčelo Lipi...

Potresi u Mančester Junajtedu i glasine da je porodica Glejzer stavila klub na prodaju. Ali nije sjajno i bajno ni u Juventusu, još jednom od klubova inicijatora evropske Superlige. Pored toga što klub iz Torina ostaje bez italijanske krune, u tom klubu sprema se promena na vrhu, javlja Mesađero.

Kompromitovani Andrea Anjeli nema nameru da podnese ostavku, ali sva je prilika da će biti smenjen. Posle propasti projekta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Superlige njegova pozicija još neko vreme biće u vazduhu, a isti izvor navodi da će ga izvršni direktor EXOR-a Džon Filip Jakob Elkan (unuk i izabrani naslednik Đanija Anjelija) skloniti sa funkcije 27. maja, na prvom idućem sastanku akcionara ove kompanije pod čijom je kontrolom između ostalog i Juventus.

Još se navodi kako je prvi favorit za funkciju predsednika Alesandro Nasi, odnosno da će mu najveća konkurencija biti klupske ikone - Marčelo Lipi i Alesandro Del Pjero.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.