Anćeloti potvrdio: Di Marija tražio da ide, Ronaldo spreman za Atletiko

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti potvrdio: Di Marija tražio da ide, Ronaldo spreman za Atletiko

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti po prvi put je potvrdio da postoji mogućnost da Anhel Di Marija napusti redove “kraljevskog“ kluba. 

Na konferenciji za medije uoči revanša Superkupa Španije, Italijan je bio primoran da ponovo govori o statusu sjajnog Argentinca i istakao da postoji mogućnost da ode ovog leta za kojeg je ozbiljno zainteresovan Mančester junajted.
“Di Marija je zatražio da napusti klub ovog leta, ali je njegov zahtev odbijen. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << želeo da produži ugovor sa klubom i nije isključena opcija da napusti klub do kraja leta. Biće sa nama dokle god možemo da računamo na njega, a ako se situacija promeni, nema nikakvih problema“, rekao je Anćeloti. 
On je potom potvrdio da je Kristijano Ronaldo trenirao normalno sa ekipom iako je u prvoj utakmici sa Atletiko napustio igru posle prvih 45 minuta zbog bola u mišiću.
“Ronaldo je normalno trenirao sa ekipom i konkuriše za sastav. Naravno, to podrazumeva da može da zaigra od prvog minuta, ali ne želim da otkrivam ime nijednog igrača koji će istrčati na megdan Atletiku“, naglasio je Anćeloti. 
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Filip Đorđević se polio i izazvao Stojketa! (VIDEO) (FOTO)


Materaci se polio vodom iz pehara Lige šampiona, u Zidanovom dresu i izazvao upravo Francuza!


LE (plej-of): Trijumfi Radovićeve Legije i Rukavinog Viljareala




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANČELOTI: Di Marija tražio da napusti Real

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014

Ako do kraja prelaznog roka ne nađe novi klub, on će ostati ovde i nastaviće da trenira sa nama, to nije nikakav problem, rekao je trener Madriđana..MADRID - Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da ga je Anhel Di Marija zamolio da napusti klub i dodao da je Argentinac odbio...

Nastavak na Kurir...

Di Marija traži da napusti Real

Izvor: B92, 21.Avg.2014

Trener Reala Karlo Anćeloti rekao je da je Anhel di Marija zatražio da napusti "kraljevski klub", dok je Samir Kedira odbio da produži ugovr...Di Marija i Kedira izgubili su mesto u startnoj postavi dolaskom u Real Džejmsa Rodrigeza i Tonija Krosa..."Di Marija je zatražio da ode ovog leta. Odbio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.