Aleks Ferguson ambasador UEFA

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Ferguson ambasador UEFA

Legendarni bivši menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson obavljaće funkciju ambasadora Evropske fudbalske unije (UEFA), saopštio je predsednik UEFA Mišel Platini.

Sedamdesetdvogodišnji Ferguson je na kormilu Junajteda proveo 26 godina, pre nego što se krajem prošle sezone povukao, pošto je osvojio 13. titulu u Premijer ligi.

"Ser Aleks Ferguson biće predsednik foruma elitnih trenera koji se svake godine sastaje. Ferguson će takođe, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i član tehničke studijske grupe Lige šampiona i šampionata Evrope", rekao je Platini na sastanku Izvršnog komiteta UEFA u Nionu.

Ferguson je rekao da mu je "čast i zadovoljstvo" što će obavljati funkciju ambasadora UEFA.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Evropska Unija,   Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ferguson ambasador UEFA

Izvor: Press, 24.Jan.2014

Sedamdesetdvogodišnji Ferguson je na kormilu Junajteda proveo 26 godina, pre nego što se krajem prošle sezone povukao, pošto je osvojio 13. titulu u Premijer ligi.. "Ser Aleks Ferguson biće predsednik foruma elitnih trenera koji se svake godine sastaje. Ferguson će takođe, biti i član tehničke...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.