Alegri raskrstio sa Portugalcem, Mančester ga čeka raširenih ruku!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri raskrstio sa Portugalcem, Mančester ga čeka raširenih ruku!

Ukoliko Italijan ostane na klupi Juventusa, teško da će ga zadržati u timu.

Juventus ni ove sezone nije uspeo da se dokopa titule prvaka Evrope.

"Bjankoneri" su suvereni vladari Italije, ali to nije dovoljno, pa je Maks Alegri rešio da se oslobodi nekih igrača koji mu nisu po ukusu.

Jedan od njih jeste i Žoao Kanselo za koga su zainteresovani Mančester junajted i Siti, tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostrvski mediji.

Portugalac ima sasvim dobru sezonu iza sebe, pokazao je da ima kvalitet da igra na najvišem evropskom nivou, ali problem je njegov odnos sa Alegrijem koji nije naročito dobar.

Strateg Juvea ga je u nekim od najbitnijih utakmica u sezoni sklanjao na klupu, pa je to jasan signal da bi desni bek mogao da napusti Torino.

Junajted i Siti slove kao zainteresovani klubovi, cena je 60 miliona evra štop ne bi trebalo da im predstavlja problem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.