Ako je i bilo dileme, Pogba poslao poruku budućem kapitenu?!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je i bilo dileme, Pogba poslao poruku budućem kapitenu?!

Francuz i javno otkrio namere, sve je i dalje u rukama Junajteda, ali postoji samo jedno rešenje...

Pol Pogba je jasan, nema promene, želi da ode iz Mančester Junajteda, klub će mu automatski produžiti ugovor na još godinu dana, što znači da ima obavezu do 2022.

Ali, on ne haje, novi potpisati neće i sada se potpuno usresredio na jednu opciju.

Pogba je juče poslao javnu poruku Leu Bonućiju koji je postavio slike slavlja Juventusa posle pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Moskvi i plasmana u top 16, uz reči "kapitenu" i jasno oduševljenje.

Francuz zna da bi ga bivši klupski drugovi dočekali raširenih ruku, za razliku od "Old Traforda" navijači ga obožavaju, pa je jasno zbog čega je posle udaljavanja od Reala sve snage usmerio na to da se vrati u Juventus, gde je za četiri godine osvojio osam trofeja.

On ne krije da je to njegova druga porodica, pre svih Dibala, Kjelini, Bufon i Bonući, a Juventus ga vidi kao prvu metu na leto.

Klub je spremio 300 miliona za novog lidera tima, tu naravno računaju i platu Pogbe, ali neće platiti više od 120 miliona Junajtedu.

Naime, oni smatraju da je to realna cena, očekuju od Rajole da napravi pritisak, Pogba je ostao prethodnog leta, ali svakako da neće čekati još jednu sezonu, niti veruje da će Junajted biti sposoban u dogledno vreme da se bori za trofeje.

Mnogo će zavisiti od stava kluba, Juventus ima jasan plan, oni su sračunali i marketinšku vrednost Pogbe, pa ga vide kao Ronaldovog naslednika, a sigurni su da bi sa takve dve zvezde u timu prihodi ponovo otišli u nebo.

O tome je govorio Anjeli, Juventus mnogo zarađuje, prešli su 600 miliona prihoda, ali im i dalje beže španski velikani i Junajted.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.