Ovo je JEZIVO SINOĆ SU SVI GLEDALI U MADONU I MOLILI SE DA JOJ LICE NE PUKNE: Izgleda zastrašujuće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 16:51

"Ovo je JEZIVO" SINOĆ SU SVI GLEDALI U MADONU I MOLILI SE DA JOJ LICE NE PUKNE: Izgleda zastrašujuće (FOTO)

Sinoć je održana 65. dodela "Gremi" nagrada, a crvenim tepihom su prodefilovale zvezde iz različitih sfera umestnosti.

Nakon sinoćne dodele "Gremi" nagrada mnogi Madonini obožavatelji širom sveta bili su zgroženi i uplašeni nakon što su videli pevačicu na dodeli.

Madona je izašla na binu kako bi najavila Kim Petras i Sema Smita, koji su izveli svoj zajednički hit „Unholy“, za koji su dobili Gremija u kategoriji za najbolju pop pesmu dueta/ grupe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
– Ovde sam kako bih se zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi „problematični“ morate da znate da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, slušate se, a najviše od svega, cenjeni ste – poručila je Madona.

Pevačicini fanovi su na društvenim mrežama  izrazili svoju zabrinutost i iznenađenost zbog njenog lica koje je delovalo poput voštane figure.

Pokušavam da ingorišem činjenicu da Madona ima sasvim novo lice – napisao je na Tviteru jedan obožavatelj uz mim video Adel koja zbunjeno gleda košarkašku utakmicu.

"Ovo je bolno gledati", "Pazite se vi u prvim redovima, samo što ne pukne"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama.

Podsetimo, Madona se u više navrata našla na meti kritika zbog preterivanja sa estetskim intervencijama ali i Fotošopom, međutim, s obzirom da se već neko vreme ne pojavljuje na javnim događajima, niko nije mogao ni da pretpostavi da ona sada zaista izgleda kao hodajući Instagram filter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.