Zvezdini direktori: Hteli smo Vučinića, ali neće doći! Ne možemo da ga platimo i ne razmišljamo o napadaču

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini direktori: Hteli smo Vučinića, ali neće doći! Ne možemo da ga platimo i ne razmišljamo o napadaču

Doduše, ako se pojavi „pravi golgeter“ sa Marakane uveravaju da će učiniti sve da ga dovedu

Ništa od Mirka Vučinića u dresu Crvene zvede. Obradovali su se navijači crveno-belih kad su saznali da je rukovodstvo njihovog kluba zainteresovano da dovede iskusnog špica i tako ozbiljno pojača tim za napad na Ligu šampiona, ali novac - koji u modernom fudbaslkom svetu igra presudnu ulogu - i ovoga puta predstavlja nepremostivu prepreku realizaciji posla. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Istina je da su na Marakani razmišljali da angažuju reprezentativca Crne Gore, mada je isto tako izvesno da su šanse za njegovu selidbu iz Abu Dabija, gde igra za Al Džaziru, u Beograd svedene na manje od jednocifrenog procenta.

Jesmo razgovarali o Vučiniću kao opciji, ali pre mesec dana. Još od tada ne pričamo o njemu. Neće doći. Trenutno ne razmišljamo o igraču na toj poziciji“, stišao je euroriju među zvezdašima Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde, u izjavi za Informer.

Nada je, ipak, postojala.

Razmišljali smo o njemu (Vučiniću, op. au), pričali, ali to je bilo pre mesec-dva. Nismo se odavno čuli. On bi bio top pojačanje, ali se zna ko je i šta znači u svetskom fudbalu. Narodski rečeno, šanse uvek postoje... Ali, mi već imamo Uga Vijeiru, Sikimića, Orlandića, Ruiz i Muče su u nekim klubovima igrali na mestu centračnog špica. Nije nam neophodan napadač, ali ako se pojavi pravi golgeter sigurno ćemo učiniti sve da ga dovedemo“, dodao je Raosavljević za Večernje novosti.

► MOZZART slobodna igra: Zvezda ulazi u Ligu šampiona - kvota 6,50

► Pogledajte sve kvote Kladionice MOZZART koje se tiču Zvezdinog učinka u evropskim kupovima

Uprkos ovim rečima, deluje da prvak Srbije, ipak, razmišlja o drugim opcijama. Navodno, na listi prioriteta kad je napadač u pitanju je napadač ukrajinske reprezentacije Roman Zozulja. Nije atraktivan kao Vučinić, ali je, izgleda, jeftiniji.

Nije realno da Vučinić dođe. On ima platu od 6.000.000 evra godišnje“, dodao je za Informer Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde   na pitanje da li će doći drugi špic ostavio prostor za razmišljanje. „Ne pričamo o stvarima koje nismo realizovali“.

(FOTO: Action images, Star sport)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.